Oversikt
Octopus STI/SVI
Octopus CZ
Singlestack
Belteløkker
Spørsmål og svar
Historikk
 

 

 

 

Nakling magasinholdere

magar
-  er ikke i produksjon lenger...

Jeg har laget magasinholdere i ABS-plast i to omganger og i utallige formater, fra 1980 til 2002 og på nytt igjen fra 2010 til juni 2016.

Jeg var godt voksen da jeg begynte med dette, og du kan jo regne litt på alderen min nå - jeg har vært Super Senior i mange år.

Så nå er det slutt, jeg legger inn årene mens kvaliteten fremdeles er akseptabel og før det blir for mye slit å fyre opp varmemelementene og formene. Det var ganske moro så lenge det varte :-)

 

Bøker? Jo, de har jeg plenty av og klarer
å pakke og sende i mange år til:

Produktsidene ligger ute en stund til, så du vet hva du har gått glipp av:

 

     

Hvorfor doublestack-holderen kalles Octopus? Jo, denne magasinholderen er som en blekksprut, og klamrer seg fast til magasinet på alle kanter. Men likevel får du mer enn godt nok grep på den delen som stikker opp, og blekkspruten slipper taket med et markert et markert Schwupp!, som må føles, det går ikke an å beskrive det.

Singlestackholderen griper på en litt enklere måte, men både holder og slipper minst like bra som Octopus'en. Nakling magasinholder er bra saker!

Hvis du lurer på hvor bra dette er, spør en av dem som fremdeles tviholder på sine gamle holdere, ti år etter at forrige produksjon sluttet!!

Alle holderene er justerbare, ca 30-40 grader på hver side av vertikalen: